På tur i Stillehavet

På tur i Stillehavet

Snorkletur

TongaOpprettet av Bjørn-Erik Andersen 10 jan., 2010 22:17:36

Søndag var Bjørn-Erik på snorkletur til ei ubebodd øy som vi kan skimte i horisointen, Malinoa. Øya er bitteliten, og man går rundt den på 5 minutter. Turen ut gikk i hurtigbåt, og her ligger øya.

Med på turen var også 6 japanere som var på endags besøk på Fafa Island.De var et ganske fornøyelig skue. Kun en hadde med badetøy, den andre badet i full påkledning, inklusive skjorte og langbusker. Snorkelutstyr hadde de lånt på Fafa. De tok på seg dykkermasker og vasset ut til vannet rakk dem til livet. Deretter bøyde de seg ned ned med maske på og tittet ned i vannet (på bunnen som av korallsand....) og var "veldig imponert"!

Øya var virkelig idyllisk, omgitt av en flott kritthvit strand bestående av korallsand, og tett kratt med kokosnøttpalmer på den indre delen. Kanskje enda mer idyllisk enn Fafa Island, og den glir ihverfall rett inn i mitt bilde av "ei øde Sydhavsøy".

Har har en nordmann satt spor etter seg.......

Jeg snorklet et par timer på korallrevet og klarte å bli skikkelig solbrent på rygg og baksiden av legger. Det er ikke mye solkrem igjen etter et par timer i vannet, men det var likevel verd turen. Tonga er ikke kjent for å være noe dykkeparadis, men det var likevel en fin tur. Jeg tror nok at noen av de andre stedene som står på reiseruta vår har bedere dykkerforhold, selv om det også på Malinooha var fine koraller.

'

Farvel Malinoa


Opprettet av Unni 12 jan., 2010 16:51:00

Dette ser utrolig deilig ut. Her har det blitt mildere, "bare" 10 kalde i dag. Det er ikke pent å være misunnelig, men litt er vel lov. Utsikten min er ikke hvite strender men hvite trær. Dere får nyte dagene og kose dere masse. Mange klemmer fra Unni og Tor.

Opprettet av Ida 11 jan., 2010 22:15:33

Vi er på nippe til å ødelegge stillehten og roen i stillehavet, for nå er vi skikkelig reisesugen her! Tviler på det blir like idyllisk og rolig om Julie og Vilde kommer... Men ser virkeligsuperherlig ut! Her er det litt varmere nå..."bare" -17 grader idag...

Kjempegøy å se bilder fra turen og koselig å snakke med dere på msn :-)

Opprettet av Lisa 11 jan., 2010 18:29:34

ser ut som dere virkelig nyter livet!
Velfortjent! :))
Ser heilt fantastisk ut!!


Opprettet av lillebror 11 jan., 2010 16:47:13

Her hjemme er det også hvite strender nå. Men det blir lite snorkling. Til gjengjeld er jeg heller ikke særlig solbrent.

Ha en fortsatt fin ferie.