På tur i Stillehavet

På tur i Stillehavet

South Pacific here we come ...

Flyturen(e)Opprettet av Bjørn-Erik Andersen 06 jan., 2010 04:40:28

Nå sitter vi atter på flyplassen i L.A med en laaaang natt foran oss, 13 timers flytur inkl en mellomlanding på Samoa, sikkert med et par timers stopp, før vi fortsetter til hovedøya på Tonga, Nuku'alofa.

Opprinnelig var Samoa det første hovedmålet vårt i Sydhavet, men de planene ble rasert av en tsunami i september som ødela store deler av hotellet og den sydlige delen av Samoa generellt.

På Tonga blir vi hentet på flyplassen og kjørt til havna hvor ferden fortsetter med en 30 min båttur til Fafa Island hvor vi skal bo. Fafa Island er ei lita koralløy på ca 70 mål hvor det er bygget hotell med 13 hytter i lokal stil. Det er ikke noe annet enn hotellet på øya, og når det er fullbooket vil det si max 26 gjester på øya, så vi regner med at vi har noen meter med standlinje å boltre oss på, og ligger nok ihverfall ikke i kø på stranda.


Opprettet av Ida 06 jan., 2010 22:45:39

æsj nå vil jeg snart ikke lese mer på denne bloggen altså... her hutrer og fryser vi som bare det! det er til og med is INNI bilen nå! Og vi har måtte lukke sluser over vinduene for at ikke varmen skal forsvinne ut av huset. Tør ikke sjekke gradestokken, men det er iallefall mer enn -20 akkurat nå...brrr....

Men dere får nå fortsette å nyte varmen og kose dere masse!

Skal hilse fra alle her hjemme :-)