På tur i Stillehavet

På tur i Stillehavet

1. etappe tilbakelagt

Los AngelesOpprettet av Bjørn-Erik Andersen 05 jan., 2010 19:13:00

Det var 2 trøtte reisende som ankom Los Angeles søndag kveld, lokal tid etter ca 10 timer flytid fra London. Vi hadde egentlig kl 04:00 om morran. Alt gikk greit, både på turen ved ankomst USA. Vel installert på hotellet var det bare å "dope seg ned med et par glass rødvin" før begge sovna som en stein. Våknet ved 6-tiden lokal tid og da var det bare å hive seg over en skikkelig amerikansk frokost.

Hotellet ligger greit til i Beverly Hills, men det meste her er basert på bruk av bil, så dagen ble brukt på diverse shoppinggsentere, hvor Brit var utstyrt med lange handlelister fra døtre og barnebarn. Dog ligger det noen begensninger i bagasjevekten vår på ferden videre.

Både tid til å sjekke mail og ordne regninger på hotellet.

Hotellrommet og sengene var store (... som alt i USA ...)

Los Angeles har god sommertemperatur med ca 23 grader om dagen, så nå blir alt norsk vintertøy pakka ned for godt en stund. Det er ikke fritt for at det er litt godt å sitte her å lese om vinterkulda hjemme.

Beverly Hills Center

Vi har hatt 2 netter her i L.A, og ikveld (tirsdag den 5. jan) setter vi oss på flyet videre til Tonga. Flytiden til Tonga er ca 13 timer, men samtidig passerer vi datolinjen og "mister en dag". Vi er ikke fremme før torsdag den 7. jan, og den 6.01.2010 får vi aldri oppleve. Derimot skal vi senere litt frem og tilbake i forhold til datolinjen, slik at den 14. jan 2010 får vi oppledve et par ganger med en dags mellomrom.

Idag skal vi prøve å få sett litt mer av L.A enn shopping centre.


Opprettet av Bjørn-Erik Andersen 07 jan., 2010 21:34:14

Jeg vet ikke helt hvordan dette med kommentarer fungerer - har ikke testet det, men jeg kan ihverfall lese kommentarene som bli lagt inn.

Opprettet av Solveig & Per 06 jan., 2010 22:27:21

Vet ikke hva vi gjør galt, har prøvd å sende kommentarer flere ganger. Først og fremst ønsker vi dere en god tur, nyt livet, hverandre, god mat og drikke etc. Sengene som er avbildet over kan godt deles med forheng, så kommer vi etter. Klem og fortsatt god tur fra oss på Klo

Opprettet av Lisa 05 jan., 2010 20:01:50

gøy å følge med på bloggen!
så bra at alt har gått fint så langt på turen :))
ser jo forresten at d er ei stor tom seng på hotellrommet, der hadde d vært plass til lisa :P hehe
idag har jeg hatt fri og vært på ridetur i -12 grader! va ganske gjennomfrossen når jeg kom hjem og nå sitter jeg inne å koser meg m en kopp kaffebaileys! viktig å kose seg i vinterkulda! :))

pappa, jeg trenger forresten administrator-passord ti den nye pc'en.. enten ditt eller mamma sitt passord, hvi sikke får jeg ikke lastet ned ting... kan du sende d på mail en dag du har tid? :))