På tur i Stillehavet

På tur i Stillehavet

Mens vi venter på Syklonen Nisha.....

AitutakiOpprettet av Bjørn-Erik Andersen 29 jan., 2010 21:50:04

Igår bøttet det ned med et regnvær som var helt utrolig, kombinert med mye vind. Nesten litt "unntakstilstand" da man ryddet området for alt løst, dvs solstoler, møbler båter osv. Også "i byen" ble det tatt forholdsregler. Dette hadde sin bakgrunn i at syklonen en stund så ut tilå dreie mer i retning av "vår øy". Den er ikke spesiellt sterk, kun en kategori 1 syklon, dvs laveste kategori som antagelig ikke tilsvarer mer enn en sterk kulig, men ting kan endre seg raskt. Den er ikke ventet å nå frem til Aitutaki før fredag kveld (lokal tid) eller lørdag. Idag morges våknet vi til strålende sol, og ikke mye vind. I tillegg ser det ut til at vi kanskje ikke blir så mye berørt, og kun ligger i utkanten av syklonområdet.. Det har skyet til litt mer utover formiddagen men blåser ikke mye. Vi har heller ikke solstoler eller båter, men kan bade.

Litt spennende er det jo også, selv om vi hadde foretrukket finvær hele tiden. Vi har det fremdeles veldig bra, selv om "øylivet" nå går mot slutten og vi setter kurs for sivilisasjonen igjen etter noen fantastiske uker her nede.


Opprettet av Ida 30 jan., 2010 19:02:55

Her hjemme er det kommet mer nysnø og det passet fint for snøen fra midten av desember var blitt ganske skitten og fæl. Nå er det igjen flott og hvitt over alt. Selv Vilde har fått prøvd seg med sko ute på vinterføret, men det var visst litt vrient når man ikke engang er ett år...

Ellers er badet nå fikset sier Urban, så imorgen skal vi vaske skikkelig der for det er temmelig skittent etter all jobbingen.

Gleder oss til dere kommer til Haugesund! Kos dere siste uka på tur :-)

Opprettet av Lisa 30 jan., 2010 15:53:01

Heiisann!

naa har jeg kommet meg til egypt og koser meg i sola! vi blei plassert paa et en stjernes hotell uten basseng og strand og i et veeldig tvilsomt strok i den gamle bydelen. kunne ikke gaa utenfor dora uten at slitsomme egyptere stromma til. saa vi snakka med ving og fikk bytte til et 5 stjernes hotell i den nye bydelen mot et lite tillegg... og naa har vi det HEILT fantastisk og hotellet er suupert med egen strand og tre bassengomraader. men det var en interessant opplevelse og bo i den gamle delen, men d holdt med et par dager. haaper dere koser dere og nyter di siste dagene med sol og varme >:)

klemklem